hejstadhejstad

Regelbunden trappstädning gör trapphuset till en mer välkomnande miljö för boende och besökare. Dessutom minskar städningen slitaget och bidrar till ett bevarande av kulturhistoriska värden. Vi erbjuder fastighetsägare och bostadsrättsföreningar professionell trappstädning i Malmö med krav på kvalitet och miljötänk.

I Malmö finns många byggnader med trapphus som har flera hundra år på nacken. Genom åren har de sett många generationer Malmöbor passera på väg till och från sina lägenheter. Genom varsamt underhåll och restaureringar har många trapphus också fått behålla mycket av den charm och karaktär som är kännetecknande för tiden när de byggdes.

Vi ser vårt uppdrag som en del i detta arbete och tänker alltså inte enbart på trappstädning som något som görs för stunden, utan också för att bevara trapphuset åt kommande generationer Malmöbor.

work2

Vi städar ert trapphus

Vi har lång erfarenhet av trappstädning och hjälper regelbundet flera fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Malmö med att städa trapphusen. Ett trapphus behöver rengöras ganska ofta för att inte snabbt bli smutsigt, det gäller i synnerhet på vintern. Med regelbunden trappstädning ser man till att trapphuset ser fint och välkomnande ut, och minskar även det ytslitage som smuts, lera och grus utgör om det får ligga kvar i trapphuset. Ett trapphus där grus och smuts får ligga kvar blir snabbt slitet och ser ovälkomnande och nedgånget ut, något som påverkar hemmiljön för de som bor i huset. Ett smutsigt trapphus gör också att de som bor i huset tar mindre kollektivt ansvar för boendemiljön, något som skapar en nedåtgående spiral som kan vara svår att bryta.

Att städa ett trapphus är ett tungt arbete. Ett hus kan ha många våningsplan som måste rengöras och även hissar, fönster och armaturer måste göras rena. Hur många människor som bor i trappuppgången påverkar naturligtvis också hur ofta det behöver städas. Likaså om det finns hiss eller om alla går i trapporna. Att anlita ett städföretag med personal som har erfarenhet av trappstädning gör städningen mer effektiv och ger också ett bättre resultat. Därför ska du anlita oss på Hejstäd när du behöver hjälp med trappstädning i Malmö.

Med respekt för miljön

Att använda miljöfarliga produkter för att förenkla städningen är inte ett alternativ för oss. Vi har en uttalad miljöpolicy och använder oss i så stor utsträckning som möjligt av miljöklassade städprodukter. Det vi väljer bort i fråga om kemikalier tar vi igen med hjälp av god städteknik och hårt arbete. Det gör att du får en ren trapphusmiljö utan spår av miljöfarliga ämnen som kan leda till allergier och otrevlig doft i trapphuset. Dessutom blir städningen skonsammare mot materialen i trapphuset och vi undviker onödigt slitage.

Med sinne för detaljer

Många trapphus i Malmö är vackra och kulturhistoriskt värdefulla miljöer. Det kan röra sig om dekorationsmålningar, stuckaturer, armaturer och andra skatter som måste behandlas med respekt och underhållas noggrant.

Att städa är en konst som kräver kunskap om många olika sorters material och hur de rengörs på bästa sätt, och detta är särskilt sant när det kommer just till trapphus. Bara att veta att det krävs olika teknik och produkter för att rengöra marmor än vad som krävs för att rengöra granit är en kunskap som är avgörande för om den som städar vårdar materialet eller utsätter det för irreparabla skador. När du anlitar oss för trappstädning kan du känna dig trygg med att vi har den kunskap som krävs för att miljön i trapphuset tas om hand på bästa sätt.

Trappstädning varierar mellan årstiderna

Alla årstider kommer med sina egna utmaningar för miljön i ett trapphus. Dock ser städningen lite annorlunda ut beroende på om det är snö, lera, grus eller höstlöv som dras in. Vi anpassar alltid städningen utifrån vilken årstid och väderlek som gäller för tillfället och den tid trappstädningen tar brukar inte variera särskilt mycket mellan årstiderna. Städningen utförs vanligtvis på dagtid när det är så få boende hemma som möjligt.

En bra entrématta gör mycket för att minska hur mycket smuts och vatten som dras in i trapphuset. VI kommer gärna med tips på bra entrémattor som är tåliga och robusta nog att tåla trampet av många smutsiga skor och kängor året om.

Vi hjälper er med trappstädning i Malmö

Att anlita oss för trappstädning är enkelt. Ni kontaktar oss för ett kostnadsfritt besök och vi kommer ut till er och tar en titt på trapphuset. Därefter får ni en offert på regelbunden trappstädning. Väljer ni att anlita oss för städningen så kommer vi regelbundet ut och städar ert trapphus enligt överenskommet tidsintervall. Ni kan när som helst säga upp abonnemanget och är inte bundna till en viss tid.

Vi hjälper både bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Malmö med regelbunden trappstädning och lämnar gärna referenser på tidigare kunder. Vi är en liten men väletablerad, kompetent och flexibel städfirma som garanterar ett välstädat trapphus där fokus ligger både på att få det rent och att bevara och skydda materialen på bästa sätt. Kontakta oss idag så berättar vi mer!