hejstadhejstad

Vilka vi är

Några ord om oss

HejStäd är ett pålitligt och dynamiskt städföretag som erbjuder högkvalitetsstädning till förmånliga priser.

Vi håller rent och skapar trivsel, ett miljöanpassat städbolag av hög kvalitet med förmånliga priser och hög service som främsta mål.

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

HejStäd erbjuder olika typer av städning, exempelvis hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorstädning, industristädning och fönsterputsning inom hela Skåne.

 

Visionen

Vår affärside är att utgå från kundens behov och därför erbjuder vi ett kostnadfritt hembesök före städningen för att diskutera dina specifika önskemål.
 
Vi ser till att du som kund blir nöjd med vårt arbete genom att erbjuda förstklassig städning. Hejstäd behöver inte vara störst inom sitt område men kundens upplevelse ska vara att vi är bäst på det vi gör.

Hög kvalitet och hög servicenivå

Vårt största fokus är att erbjuda en god kvalité genom professionell städning.

Vi jobbar ständigt på att förbättra oss. Och vårt mål är att alltid hålla en hög kvalitet och en hög servicenivå, både hos våra befintliga och våra nya kunder. Som kund hos oss får du proffs som städar hos dig och ett bevis på detta är vår stora mängd av positiva omdömen som våra kunder har gett oss och våra höga kundnöjdhetssiffror idag .

Nöjda kunder och nöjda medarbetare på ditt företag

Nyckeln till vår framgång är att vi satsar på nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi tror att du mår bättre när du kommer hem till ett snyggt och rent hem. Vi tror att dina kunder och dina medarbetare trivs bättre på jobbet och därmed gör ett bättre jobb och får mer gjort när det är rent och snyggt på kontoret. Och vi tror att dina kunder får ett bättre intryck av ditt företag när dina entréer och trapphus är skinande rena. Vad tror du?

Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

När du anlitar oss får du alltid en städtjänst som är både prisvärd och anpassad efter era kontor och lokaler. Genom en slimmad organisation, en smart schemaläggning och ett starkt kostnadsmedvetande kan vi hålla några av marknadens mest konkurrenskraftiga priser på kontorsstäd. Be oss gärna om en offert, vi  vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad. Om du anlitar HejStäd för att sköta om och städa ert kontor får du alltid ett lågt och fast månadspris, personlig städare, nöjd kund-garanti och vi har en bra ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Om du har frågor kring våra städtjänster för företag eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på kontorsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan eller ringa vår kundservice.

Vi erbjuder också Nöjd Kund Garanti, vilket innebär att om du, mot förmodan, skulle vara missnöjd med vår städning kommer vi att åtgärda detta inom 24 timmar utan några extra kostnader.

För din bekvämlighet finns vi tillgängliga alla dagar i veckan, välkommen att kontakta oss för mer information.