hejstadhejstad

Regelbunden kontorsstädning är till stor hjälp för ett företag som värnar sina anställdas arbetsmiljö. Genom att ta hjälp med kontorsstädningen av oss på Hejstäd får du en professionell städning utförd av erfarna yrkesstädare, och vi använder oss enbart av produkter och redskap som är skonsamma både mot miljön och mot kontorsinredningen.

Vi är specialister på kontorsstädning och vet vad som krävs för att hålla en kontorsmiljö ren och fräsch alla dagar i veckan. Hos oss får du ett fast pris per månad, samma städare som kommer vid varje städtillfälle och en miljömedveten städning som anpassas efter era arbetstider.

Oavsett era lokalers storlek, och oavsett var i Malmö ni har kontoret, så kan vi hjälpa er med kontorsstädning som gör er arbetsmiljö bättre och låter er fokusera på er kärnverksamhet samtidigt som ni slipper tänka på städningen.

Ordning och reda på kontoret

Som arbetsgivare är du ansvarig för dina anställdas arbetsmiljö. Det gäller både den psykiska och den fysiska arbetsmiljön, två områden som hör ihop mer än vad man kan tro. En ren arbetsplats minskar inte bara risken för allergier och sjukdomar, det gör också att medarbetarna får lättare att koncentrera sig och presterar bättre. Undersökningar visar också att medarbetare som arbetar på ett välstädat och fräscht kontor känner sig mer stolta över sin arbetsplats och tar mer kollektivt ansvar för arbetsmiljön. Kort sagt – på ett rent kontor skräpar man inte ner i lika stor utsträckning som på en stökig och smutsig arbetsplats.

En ren arbetsmiljö gör företaget effektivare

Att de anställda mår bra, har färre sjukdomar och presterar bättre när de är på jobbet innebär naturligtvis bara fördelar för företaget. Många företag som satsar ordentligt på arbetsmiljön, där kontorsstädningen är en viktig del, får en ökad produktion och blir mer konkurrenskraftigt. Därför ska du som företagare se kontorsstädningen som en investering, något du gör för att få företaget att bli både mer effektivt och mer attraktivt som arbetsplats.

Lägg inte ansvaret för städningen på medarbetarna

En del företag som försöker vara kostnadseffektiva lägger tyvärr ibland ansvaret för städningen på medarbetarna. I en arbetsgrupp där alla tycker att detta är en bra idé och kontoret är lättstädat så kan detta fungera, men det vanligaste är dock att kontor där städansvaret ligger på de anställda blir mer och mer ostädat, till en punkt där kontoret upplevs som stökigt och ofräscht och inverkar negativt på de anställdas koncentrationsförmåga och prestationer.

Problemet är att när ansvaret läggs kollektivt på en arbetsgrupp så kommer det alltid att finnas de som tar mer ansvar och de som struntar i städningen. Detta leder ofelbart till konflikter och i slutändan att det kanske inte blir städat alls. Man kan också argumentera för att städning normalt inte ska ingå i de anställdas arbetsuppgifter, även om arbetsgivaren faktiskt har rätt att kräva det.

En arbetsplats där medarbetarna tvingas ta ansvar för städningen har högre rotation på personal och presterar generellt sämre än genomsnittet, mycket så klart på grund av att medarbetarna utöver sina vanliga arbetsuppgifter också måste ta hand om städningen.

Professionell kontorsstädning

Att anlita oss för kontorsstädning innebär att kontoret regelbundet städas och alltid ser fräscht och presentabelt ut. Vi tar hand om rengöring av golv och andra ytor, putsar fönstren vid behov och gör rent i köket och på toaletterna. Vi anpassar oss efter era arbetstider och kan komma vid arbetsdagens slut eller innan ni drar igång för dagen.

Med oss som städpartners får ni en hälsosam inomhusmiljö på kontoret som höjer både humöret och orken hos medarbetarna och gör att de orkar hela dagen. Regelbunden kontorsstädning är en investering i arbetsmiljön som garanterat kommer att göra företaget effektivare och mer konkurrenskraftigt.

Glöm inte växterna!

Växter är ett populärt inslag på många kontor, som gör att inredningen känns trevligare och mindre steril. Växter renar också luften och gör arbetsmiljön hälsosammare. Det finns många växter som trivs utmärkt på kontor – de kräver inte att stå ljust och klarar sig också ganska lång tid utan att vattnas.

Dock måste även tåliga växter ges lite kärlek då och då, och givetvis tar vi hand även om växterna när vi städar på ett kontor. Vi har stor erfarenhet och kunskap kring växter och vet hur de ska skötas om på bästa sätt och varken få för mycket eller för lite vatten. Vi kommer också gärna med tips på växter som passar bra på kontoret.

Vi hjälper er med kontorsstädning i Malmö

Anlita oss för kontorsstädning i Malmö! Vi är ett väletablerat och pålitligt städföretag som erbjuder effektiv och kompetent städning som definitivt bidrar till att göra ert kontor till en bättre och mer hälsosam arbetsplats. Vi träffar er gärna på plats hos er för att titta på lokalerna och erbjuda en offert på regelbunden kontorsstädning.

När vi städar ert kontor så är det alltid samma städare som kommer och vi har full ansvarsförsäkring om det mot förmodan skulle uppstå skador på inredning eller inventarier. Skulle ni vara missnöjda med städningen så åtgärdar vi det direkt utan diskussion.

Välkommen att kontakta oss om ni vill ha hjälp med kontorsstädning på ett ansvarsfullt och kompetent sätt!

Kontorsrum

 • Dammsugning och våttorkning av golv.
 • Rengöring av socklar, lister samt dörrar och dörrkarmar.
 • Avtorkning av fria ytor och möbler.
 • Rengöring av fönsterbänkar.
 • Skåp och lådor rengörs utvändigt.
 • Rengöring av trösklar.
 • Damning av möbler.
 • Dammtorkning av hyllor och tavlor.
 • Tömning av papperskorgar

Lunch och Fika rum

 • Rengöring av diskbänk, bord och bänkar
 • Kranar rengörs
 • Rengöring av kyl och frysskåp utvändigt
 • Rengöring av pentrysfläkt (ej inuti)
 • Diskmakinen rengörs utvändigt (ej bakom)
 • Avtorkning av pentrysskåp, lådor
 • Byta sanitetspåsar
 • Dammsugning och våttorkning golv

Toaletter

 • Rengöring av sanitetporslin
 • Rengöring av väggar
 • Rengöring av duschväggar och dusch kabinväggar vid behov
 • Rengöring av handfat, kranar och speglar
 • Tömning av papperskorgar
 • Byta sanitetspåsar
 • Påfyllning av toalettpapper, pappershanddukar och flytande tvål
 • Dammsugning och våttorkning golv
SJÄLVKLART HAR DU SOM KUND MÖJLIGHET ATT LÄGGA TILL ELLER TA BORT UPPGIFTER EFTER DITT EGET BEHOV.

Begär Offert